Hızlı büyümenin sırrı pazarlamada

Şeyma Öncel Bayıksel


Nasıl Başardım?


Hızlı büyümenin sırrı pazarlamada

Ozan Diren’le Dimes’in 1997 yılından sonraki hızlı atağını, reklam ve pazarlamayla ulaşılan yeni gücünü, yurtdışı piyasalara açılma öyküsünü konuştuk:

27 EKİM, 2014

Hazır giyim devinin şaşırtan dönüşümü

Bu büyük dönüşümün mimarlarından Vahap Küçük’le bir araya geldim. Kendi ağzından LC Waikiki’nin başarılı değişimini ve bu değişimin ardından şirketin nasıl Türkiye’nin en büyük hazır giyim devi olmayı başardığını konuştum:.

27 EKİM, 2014

"Bu kadarını hayal etmemiştik"

Türkiye’nin son 10 yılda en hızlı büyüyen gruplarından Keskinoğlu’nun bu büyüme başarısını şirketin yönetim kurulu başkanı Fevzi Keskinoğlu’yla konuştuk.

27 EKİM, 2014

"2017'ye hazırlanıyorum"

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından birinin yaratıcısı Avni Çelik’in ağzından kendisini başarıya taşıyan diğer detayları...

27 EKİM, 2014

"Hayallerimin peşinden gittim"

Türk iş dünyasının önemli isimlerinden Nafi Güral’ın ağzından bu başarının sırları ve yeni girişiminin öyküsü...

27 EKİM, 2014

"Benim asıl işim yaratıcılık"

Grubun da otomatiğe bağlanmış bir fark yaratma kültürü var” diyen Cem Boyner’le yeni ve başarılı marka yaratma stratejisini konuştuk.

27 EKİM, 2014

"Bugünleri hayal etmedim"

Nurettin Eroğlu’yla 37 ülkede 650 mağazaya ulaşan dev zinciri nasıl oluşturduğunu ve bu agresif büyümeyi nasıl yönettiğini konuştuk.

27 EKİM, 2014

"Avrupa'ya paraşütle indim"

Mehmet Ziylan, dünyanın önde gelen markasını nasıl ikna ettiğini ve bu satın alma sonrasında dünya ligine nasıl girmeyi başardığını anlattı.

27 EKİM, 2014

Hedef dünya markası olmak

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurulları Başkanı Enver Yücel’le yurtdışı açılımını nasıl gerçekleştirdiğini ve bu alanda nasıl başarı elde ettiğini konuştuk.

27 EKİM, 2014