Büyümelerinin başarılı bir şekilde ilerlemesinde global düşünüp yerel hareket edebilmenin önemini anlatan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, sorularımızı yanıtladı.
Günaydın Et ve Restaurantları Grubu, bu yıl yurtdışında 100 şube açmayı hedefliyor. Bu hedefleri ve geçen yıl yaptığı çalışmalar Günaydın’a birçok ödülü de beraberinde getirdi.
NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk, “Özellikle ödül alabilmek için bir strateji izlemek yerine misafirlerimize mükemmel deneyimler yaşatma amacına odaklanmış durumdayız, bu çalışmalarımız beraberinde ödülleri getiriyor” diyor.
Yıldız Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, hedeflerinin artık dünya klasmanında en iyi yere gelmek olduğunu söylüyor.
Yıllar içinde aldığı ödüllerle bunu kanıtlayan RE/MAX Türkiye'nin Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn, şimdiye kadar aldıkları en anlamlı ödülün ise Avrupa’da “Yılın Ülkesi” ödülü olduğunun altını çiziyor.
Aldığı ödüllerle çalışmak için daha fazla motive olan şirket, geçen yıl aldığı birçok ödülü bu yıl da yine tekrarlamayı hedefliyor.
Aldıkları tüm ödüllere büyük kıymet verdiklerinin altını çizen Keçeci, her bir ödülün şirket itibarına sağladığı katkıya da dikkat çekti.Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Gizem Keçeci, sorularınımızı yanıtlıyor.
Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası Başkanı Muharrem Kayhan, tekstil ve hazır giyimin yeni dönemini anlattı.
Türkiye, 2014 yılına dışarıda FED etkisi, içeride ise önemli bir siyasi krizle girdi. Bu ortamda Türkiye’de iç aktörler karar almakta zorlanıyor.
Nef’in diğer farklarını ve son dönemde yakaladığı başarının sırrını Erden Timur’dan dinledik. İşte sizler için önemli bulduğumuz birkaç satırbaşı...
Netaş CEO’su Müjdat Altay, küresel teknoloji devleriyle stratejik iş ortaklıkları yaptıklarını ve 200’den fazla küresel operatör için yazılım çözümleri geliştirdiklerini söylüyor. Altay, sektörle ve şirketle ilgili sorularımızı yanıtladı.
NTT Data Türkiye CEO’su Ludovico Diaz ile gerçekleştirdiğimiz söyleşinin detayları şöyle...
Bulut bilişim pazarında faaliyet gösteren Cloudteam’in CEO’su Özan Türe ile sektörlerindeki telekom yatırımları ve şirketin yeni planları üzerine konuştuk.
Atos Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Orhan Akbulut, “Atos dünyası içinde Türkiye, yükselen değer. Türkiye, Atos’un büyüyeceği ilk üç ülke arasında” diyor. Akbulut ile Atos Türkiye’yi konuştuk.
2014 yılına T-Systems Türkiye açısından oturmuş ve kanıtlanmış bir hizmet portföyü ile giriyoruz” diye devam ediyor. T-Systems Genel Müdürü Sinan Kılıçoğlu ile telekomun geleceğini konuştuk.