Merkez Bankasınca belirlenen kredilerin aylık yüzde 2 büyüme oranını aşan kısmı için TL cinsinden zorunlu karşılık 1 yıl süreyle bloke olarak tutulacak
Fed'in Amerikan ekonomisindeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerin yer aldığı "Bej Kitap" raporunda da ekonomik faaliyetin ocak ayının başından bu yana hafif artış kaydettiği bildirildi.
Türkiye Uluslararası Hırdavat Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Almanya’da düzenlenen fuarla ilgili olarak İDDMİB Başkanı Çetin Tecdelioğlu, 'Türkiye tedarik zincirinde önemli bir merkez oldu' dedi.
Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş, Makine İhtisas OSB'de yatırımını gerçekleştirmekte olduğu yeni üretim tesisi ile uluslararası oyuncu olma hedefine bir adım daha yaklaşıyor.
Knight Frank'in raporuna göre, 2023'te önceki yıla göre oransal olarak en çok ultra zengin artışı Türkiye'de yaşandı.
Bakan Kacır, “Yabancı yatırımcılardan temel beklentimiz, ülkemizi küresel ve bölgesel üretim üssü olarak konumlandırmaları ve güçlü bir Ar-Ge altyapısı inşa etmeleri” diye konuştu.
Euro Bölgesi'nde perakende satışlar, ocakta bir önceki aya göre yüzde 0,1 arttı.
Teknoloji hisselerinin ağırlıklı olduğu fonlar, yıl başından bu yana gösterdiği performansla yatırımcısına yüksek kazanç sağladı.
Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar oluşturuyor. En az bir eğitim düzeyini tamamlayan kadınların oranı yüzde 86,7 oldu.
TL ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırının yüzde 2'ye indirilmesine, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3 olan aylık büyüme sınırının yüzde 2'ye düşürülmesine karar verildi.
Fitch: Türk İslami bankacılık segmenti ekonomik dengelenmenin olduğu bir dönemde büyüyor
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu: Türkiye 2003 yılından bu yana 262 milyar dolar yatırım çeken bir ülke.
Pegasus yasal kayıtlara göre 2023'ü dönem zararı ile kapatılmış olması ve dağıtılabilir kâr tespit edilmemesi nedeniyle temettü verilmemesine karar verildiğini duyurdu.
Aygaz, şirket pay sahiplerinin hesaplarına 8 Nisan tarihinde yansıyacak şekilde brüt 6,85, net 6,16 lira kâr payı ödeyeceğini açıkladı.
En son Kasım 2021’de 69 bin dolar seviyesini test eden Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2,6'dan fazla değer kazandı. Bitcoin’in fiyatı 69.170 dolarla tarihinin en yüksek seviyesini gördü