BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama izni verdi.
Küresel piyasalar, merkez bankaları toplantı kararları öncesinde negatif seyrediyor.
Pek çok sıkıntıyla boğuşan sektörler, bir yandan hasarı telafi etmeye çalışıyor bir yanda da kâr, finansman, pazar payı gibi “baskı” altındaki kalemlerde pozisyon mücadelesi veriyor.
TIME dergisi, SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk’ı ‘Yılın Kişisi’ olarak seçti.
Silverline, ihracatta yaptığı atılımlarla yüzde 56 büyüme kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TCMB Başkanı ve kamu bankaları genel müdürleriyle görüşecek.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.099,23 puana taşıdı
14-15 Aralık'ta yapılacak toplantıda Fed'in, faiz oranlarında değişikliğe gitmesi beklenmiyor, Ancak Fed'in aksiyonları baharda da faiz artırım seçeneğini ortaya çıkarabilir.
Merkez Bankası, döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiğini bildirdi.
Milli okçu Mete Gazoz ve A Milli Kadın Voleybol Takımı, Mustafa Koç Spor Ödülü’nün sahibi oldu.
En yüksek ihracatı 80,2 milyar dolarla İstanbul gerçekleştirirken, ihracatını en çok artıran il yüzde 2.366 ile Bayburt oldu.
Sanayi üretim endeksi ekimde aylık yüzde 0,6, yıllık yüzde 8,5 arttı.
Cari işlemler hesabı ekimde 3 milyar 156 milyon dolar fazla verdi.
Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da değişmedi.
Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında kasım ayı satışları, ekime kıyasla yüzde 11 artarak 133 bin 922 oldu.