Pegasus Hava Yolları, Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'tan yapılacak aktarmasız tüm uçuşlarda bilet fiyatını 100 liraya sabitledi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 7'yi aşan değer kaybıyla 4.584,48 puana geriledi.
TCDD vagonlarında depremzedelere konaklama imkanı sağlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD Taşımacılık AŞ'nin vagonlarıyla depremzedelerin konaklamasına destek oldu.
Borsada işlemler, yüzde 5 ve yüzde 7'lik değer kayıplarının oluşması sonrası Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin çalışması ile geçici olarak durduruldu.
Çevreye yayılması nedeniyle büyüyen yangından yükselen dumanlar, İskenderun ilçesinin birçok noktasından görülüyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de İdlib, Halep, Hama, Lazkiye ve Tartus illerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için Antalya'daki bazı oteller konaklamaya açıldı.
Türkiye’yi sarsan ve 10 ili vuran Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremde, AFAD son durumu açıkladı: Can kaybı 3 bini aştı...
Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis yapılacak ihalelere mücbir sebep ertelemesi geldi.
ABD'de açıklanan makroekonomik veriler, Fed'in gelecek dönem para politikasına ilişkin beklentileri önemli ölçüde değiştirdi.
THY deprem bölgesindeki çalışmalara destek için Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a yapılacak tüm uçuşlarda bilet fiyatını 13 Şubat'a kadar, vergiler dahil 100 TL olarak sabitledi.
SPK'dan yapılan açıklama şöyle:
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), deprem bölgesindeki firmaların reeskont kredileri ile Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) geri ödemelerinin vadelerinin uzatıldığını bildirdi.
13 Şubat'a kadar tüm illerde eğitime bir hafta ara verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer, "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz." dedi.
AFAD deprem sonrası yoğun talep üzerine bağış kampanyası başlattı. AFAD, banka hesap bilgilerini de paylaştı.