Bilişim yüzde 8-10 büyüyecek

Fatoş Karahasan


Pazarlama


Bilişim yüzde 8-10 büyüyecek

Sektör hakkındaki değerlendirmesini aldığım Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, Ramazan, seçim ve yaz dönemiyle birlikte bu yıl üçüncü çeyreğin zor geçtiğini, ancak son çeyrekte sektörün canlanarak 2014’ü yüzde 8-10 oranında büyüyerek kapatacağını söyledi.

31 EKİM, 2014

Basketbol takımımızın müthiş basarısı

Ülkemizde spor çok iyi yönetilmemesine karşın bu başarılar nasıl geliyor? Bence belirli kuşaklarda çok yetenekli gençler yan yana geldiğinde akıllı ve iyi bir koç onlara ateş verebiliyor, yeteneklerinden azami ölçüde yararlanabiliyor.

19 EKİM, 2014

Konya için güzel bir örnek

Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran CEO’su Mehmet Altınok’la geçen ay bir araya geldik ve yılın ilk yarısı hakkındaki yorumlarını dinledik.

19 EKİM, 2014

Türk tüketicisi hizmetten memnun değil

Accenture Türkiye Genel Müdürü Tolga Ulutaş’a araştırmaların ışığında ülkemizdeki değişen tüketici beklentilerini nasıl gördüğünü sordum. Sohbetten önemli üç başlık çıktı...

19 EKİM, 2014

Bilinçaltına sanatla erişmek

Vardar, “Biz Türklerin zihni çoğunlukla eksik ve sorunun nerede olduğuna odaklanmış durumda. Kolektif olarak eksik olana bakıyoruz."

19 EKİM, 2014

Yeni nesil bir kültür sanat merkezi

Proje geçtiğimiz aylarda Maslak Uniq markasıyla lanse edildi. Konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı gibi pek çok aktivitenin yer alacağı Uniq yılda 250 etkinliğe ev sahipliği yapacak.

19 EKİM, 2014

İtalya'dan Anadolu'ya destek

Ünlü İtalyan restoran zinciri Eataly’nin 2013 sonunda İstanbul Zorlu Center’da açılan şubesi, 6 ayda 450 bin kişiye hizmet verdi.

19 EKİM, 2014

Mobil sağlığa yatırım artıyor

Medline CEO’su Gürkan Ergenekon, Türkiye’de, 2016’ya kadar mobil sağlık alanına 100 milyon civarında bir yatırım gerçekleşeceğini belirtiyor.

6 AĞUSTOS, 2014

Renault'dan ikinci kuşağa eğitim

Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar, en son olarak teşkilatın ikinci kuşak yöneticileri için Renault Akademi isimli bir program başlattı.

6 AĞUSTOS, 2014

Vodafone çevreyi cebe taşıdı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel’in verdiği bilgiye göre kuruluş 2012-2013 mali yılında, sürdürülebilirlik projeleriyle toplam 9,6 milyon TL’lik tasarruf elde etti.

6 AĞUSTOS, 2014

Tüketici en çok koku hakkında konuşuyor

Tankut Turnaoğlu, P&G’nin 1 milyar dolar değerindeki küresel markalarından birisi olan hakkında konuşuyor Febreze’le ülkemizde 800 bin haneye girmeyi planladıklarını belirtti.

6 AĞUSTOS, 2014

Kraliçe bile uygun fiyatı tercih etmiş

Buckingham Sarayı’ndaki atölyesinde Kraliçe’ye hizmet veren Harry Collins, yeni tasarımların yanı sıra ailenin eşsiz koleksiyonun ve resmi törenlerde takılan mücevherlerin bakımından sorumlu.

6 AĞUSTOS, 2014

Teknoloji liderinin 3 sırrı

Isabel Gomez, şirketin liderlik sırrının asla değişmeyen 3 temel değerde gizli olduğunu anlattı.

19 TEMMUZ, 2014

İnovasyon için çeşitlilik gerek

SAP, inovasyon ve girişimcilik için çeşitliliğin şart olduğu inancıyla her yıl çeşitlilik alanında liderlik ödülü (Diversity Leadership Award) veriyor. 2013 yılı EMEA Bölgesi Çeşitlilik Alanında Liderlik Ödülü’ne, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin layık görüldü.

19 TEMMUZ, 2014

Katar Türk yatırımcıları bekliyor

Katara Kültür Köyü’nün pazarlama ve uluslararası ilişkilerinin direktörü ve bölgenin en önemli yayın kuruluşlarından Gulf Times’ın yayın direktörü Darwish Ahmed’le sohbet etme imkanım oldu.

19 TEMMUZ, 2014