Yarının dünyasına hazırlanıyor

15.11.2014 23:21:140
Paylaş Tweet Paylaş
Yarının dünyasına hazırlanıyor
British Telecom (BT) Global Services Afrika, Hindistan ve Ortadoğu Bölgesi Kurumsal İlişkiler Direktörü ELENA PAPAYORGİOĞLU, Galatasaray’da sosyoloji okudu, Marmara Üniversitesi’nde halkla ilişkiler yüksek lisansı yaptı. Kariyeri boyunca BASF gibi global şirketlerin başarısında etkin rol aldı.

Etki alanı
Papayorgioğlu’nun sorumluluk alanı da hayli geniş. Kurumsal ilişkilere ek olarak, sosyal medya kanallarındaki iletişim faaliyetlerini, STK ve kurum ve derneklerle ilişkileri de yönetiyor.

Kariyer hedefi
Papayorgioğlu, yeni başarılar elde edeceğine inanıyor ve hedeflerini şöyle anlatıyor: “BT’nin öne çıkan farklılıklarını daha iyi anlatmak ve daha bilinir kılmak istiyorum. Hedefim, farklı kültürlerle çalışarak edindiğim deneyim ile kendimi geliştirerek yarının iletişim merkezli dünyasına hazırlanmak.”

İş gündemi
Elena Papayorgioğlu, teknoloji temelli yeniliğe odaklandıklarını söylüyor ve ekliyor: “Bunlar mükemmel bir performans sunma, bulut teknolojisini kullanma, uyum içinde ve her yerde çalışma imkanı.”

Türkiye ve dünya ekonomisine yön veren gelişmeleri yorulmadan takip edebilmek için her yeni güne haber bültenimiz “Sabah Kahvesi” ile başlamak ister misiniz?


YAZARIN DİĞER YAZILARI TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE

Yorum Yaz