Houston'daki kavşaklara, trafik ışıklarıyla araçların birbirleriyle gerçek zamanlı iletişim kurmalarına olanak sağlayacak sistemler kuruluyor.
2035 yılında Orta Afrika. Çalılık arazinin ortasında, eskiden enerji için odun ateşine bağımlı olan uzak bir köy duruyor.
Gelecekte akıllı binalar, istikrarsız güneş ve rüzgar enerjisi kaynaklarından bağımsız olarak kendi elektrik tüketimini kendisi ayarlayabilecek.
Enerjiye olan global talep şiddetle artıyor.
Dünyamız yeni bir elektrik çağının eşiğinde duruyor.
Uluslararası araştırma ağları sayesinde gelişmekte olan piyasalardan endüstrileşmiş toplumlara doğru bir teknoloji transferi yaşanıyor.
Siemens, önde gelen uluslararası üniversitelerin işbirliğiyle, aralarında enerjinin akıllı ve etkin yönetiminin de olduğu bir dizi alanda ezber bozan teknoloji geliştiriyor
Münih'te test edilen Biograph mMR, dünyada ilk defa manyetik rezonans görüntüleme ile pozitron emisyon tomografisini tek bir tarayıcıda birleştiriyor.
Yıl 2030. Uluslararası uzay istasyonu BRSS'de astronotlar zamanımızın temel sorularına cevap bulmaya çalışıyor.
BMW'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen bu temassız teknoloji, sürücülerin şarj için otobanda kısa süreli durmaları halinde de çalışacak
"Fikirler Treni", 6 vagonuyla 100'ün üzerinde çevreci projeyi tanıtacak.
Dünya genelinde enerji gereksinimlerimizin yaklaşık yüzde 40'ı binalardan kaynaklanıyor.
Oturmuş ve sorunsuz çalışan bir altyapı, refahın ve sürdürülebilir büyümenin önkoşuludur.
Haziran 2020. Belediye yöneticisi John Gardiner, kentsel altyapıların etkinleştirilmesinde uzmandır.
Siemens, yeşil bina monitöründen enerji sağlık taramasına, rüzgâr enerjisinden su teknolojilerine kadar pek çok alanda geleceğin teknolojilerini anlattı.