"Ödül kazandıktan 3 yıl sonra satışlarda yüzde 17, Hisse değerinde yüzde 36 artış yakalayanlar var."
"Ticari bankacılık yapmaya devam edeceğiz. Bireyselin payı değişmeyecek. Hedefimiz ilk 10 banka arasında olmak"
Şarık Tara,Bir şirketin cirosunun en az yüzde 30'unun, en fazla yüzde 70'inin yurtdışı işlerden gelmesi gerektiğine inanıyor.
Türkiye'de de önümüzdeki 5 yıl için yüzde 15-20 büyüme hedefi koyuyor.
Geldiğimiz nokta hiçbir zaman arzu edilen nokta değil. Daha büyüğünü yapmalı.
Şener ile rakamların ötesinde şirketin ruhunu ve takımı başarıya ulaştıran kodları ortaya koyabilecek bir sohbet gerçekleştirdik
"Şu an Ortadoğu ve Irak pazarını hedef alacak şekilde Suriye ya da Ürdün üzerine bir çalışmamız var."
Sigorta sektöründe 2007 yılından bu yana devam eden yasal düzenlemeler, acenteleri de doğrudan etkiledi.
Gelecek 5 yılın projeksiyonu, ölçeksiz rekabetin devam edeceğini gösteriyor.
Uzmanlara göre işte başarıyı sade, düz ve koyu renk giysiler getiriyor. Altın kural ise kıyafetin mesajın önüne geçmemesi.
Yeni bir yatırıma girmeden önce bakılan klasik göstergelerin dışında her işadamının kendine özgü kriterleri var..
Capital'in bu yıl Las Vegas'da yerinde gözlemleme imkanı bulduğu CES 2011, tüketici elektroniğinde yeniliklerin nabzını tutuyor.
Türk ekonomi dünyasının duayen isimleri "iş" teki sırlarını Capital'le paylaştı.