Graham Ward’ın sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle...
Pek çok iş insanı ilk mentorlarının kendilerine yaptıkları katkıyı paylaşırken, başarılarındaki rollerinin altını çiziyorlar...
Bu yıl Vodafone ana sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Capital500 araştırmasına kârlılıktaki müthiş ivme damgasını vurdu.
Devler liginin ilk sıralarında yüksek olan “kalıcılık” oranı, aşağı sıralara inildikçe azalıyor.
Yavuz Erkut, şirketin 2012 yılı performansını ve bugünkü durumunu Capital’e değerlendirdi.
Serpil Timuray,U dönüşü planının sonuçlarını Capital’e anlattı.
CEO’lara yıl sonu beklentilerini sorduk. 198 CEO ile yaptığımız ankete katılanların yüzde 65,5’i, yılı çift haneli büyümeyle kapatacaklarını söylüyor.
Uğur Gazanker’le Doğa Koleji’nin büyüme stratejisini, iş modellerini ve gelecek hedeflerini konuştuk.
Capital500 listesinde son 10 yılda en büyük sıçramaları gerçekleştiren 20 şirketi ve büyüme stratejilerini araştırdık.
E-faturaya geçmek isteyenlerin oranı ise yüzde 76. Yasayla birlikte ilk yıl 30 bin şirketin e-faturaya geçeceği tahmin ediliyor.
Capital olarak 5 yılda cirolarını katlama planı yapan 40 şirketi inceledik.
Tofaş’ın CEO’su Kamil Başaran’la otomotivdeki büyük değişimi, değişimin etkilerini ve Tofaş’ın yeni dönem planlarını konuştuk.
TAV Holding CEO’su Sani Şener, üçüncü havalimanı ihalesi sonrasında yeni rotalarını ve gelecek planlarını Capital’e anlattı.
Ahmet Beyaz ile Bank Asya’nın katılım bankacılığındaki yerini ve hedeflerini, iştirak ve yurtdışı hamleleriyle şekillenen büyüme stratejilerini konuştuk.